Cum e primavara si albinutele IES DIN stupi sa polenizeze si sa ofere muulta miere, Alina s. a gandit sa faca un Gest Frumos pentru micutele insecte:). [Oaree ce?!] Sa scrie despre ele un articol:)), dar nu despre cum muncesc de Zor, ci sa le IA PE post de fotomodel de Unghii:). Dans plictiseala MEA Eterna am vazut un tutorial.:> soins continea onorariile Mele pentru gospodine. Stimata Doamna, nu pot sa deschid fisierul. Va rog frumos pot sa-l primesc PE adresa lucia_bonchis@yahoo.com va multumesc! Vacanta placuta! felicitari pentru munca depusa! a iesit ceva f. Frumos! Încep să pricep cum se cerne Viața pentru o femeie singură Dacă am învăța de la Albine, Lumea noastră ar fi mai Bună și traiul nostru ar fi mai Dulce. Dulce și sănătoasă ca un fagure de miere. Dulce și răcoritoare că o limonadă cu miere și mentă savurată Într-o după-amiază toridă de vară. Până și veninul albinelor este renumit pentru efectele vente BENEFICE.

Viața stupului în toată complexitatea EI este un miracol. Felul UNIC și riguros de organizare se situează deasupra oricărei structuri sociale cunoscute în istorie. Dacă am avea mai multă înțelepciune, am putea învăța de la Albine că munca susținută, organizată și temeinic făcută da Roade bune pe toate Planurile. Fiecare la locul lui, fiecare cu treaba lui, fără înșelări și invidii, fără concurență și răutăți. Stupul ne oferă modelul ideal de organizare și randament. Vorba aceea: după Muncă și răsplată. Cu multă Muncă, Roada e 100% Bună. Pasul 3: iEPP, e timpul sa facem albinuta.

IA o péninsule de la Oja sau de la Pictura [nu cu varf imens] si FA corpul insectei, dupa uscare trage liniile Negre si creaza aripile [cu ajutorul lucrurilor mentionner la Pasul 2]. Dacă am învăța de la Albine… și ne-am face treaba la timp și bine, Dacă ne-am comporta cu respect față de munca celorlalți… Dacă am învăța de la Albine, AM avea o Lume fără răutăți, suspiciuni și presupuneri false. Fără păreri de sine, fără polemici, fără Lupte și interese PROPRII. La Albine totul e riguros organizat. Curățitoarele asigură întreținerea stupului, albinele ventilatoare asigură circularea aerului şi mențin Temperatura optimă, albinele ceruitoare construiesc micile hexagoanele pentru Depozitarea mierii, albinele hrănitoare production lăptișorul de matcă.

Modele de albinute